AL 12,5 JAAR ALLE RUIMTE!

ONLINE JUBILEUM

Al 12,5 jaar is Maarten actief als adviseur ruimtelijke ordening met een geheel eigen visie. En daar maakt Dutchplanners een groot onderdeel van uit. Reden genoeg om een feestje te vieren! Uiteraard wel online, in coronatijd.

EEN ESCAPEROOM, MAAR DAN ANDERS

Alle oude en nieuwe Dutchplanners kregen na acceptatie van de uitnodiging een vreemd doosje thuisgestuurd. Niet openen vóór 5 maart, stond erop. Aan de afzender was te zien dat het iets met kaas te maken had, dus voor de zekerheid toch maar in de koelkast bewaren. Dit was de opmaat voor een online escaperoomsessie onder leiding van Frank Los. En los was het zeker. Zie onderstaande ‘samenvatting’ maar.

WAAR HEB JIJ KAAS VAN GEGETEN?

Aan de hand van enkele steekwoorden over jezelf en je werk werd iedereen door Frank ‘onder handen genomen’. En zo gingen we het kringetje van plusminus 20 Dutchplanners rond. Ondertussen genietend van de inhoud van het doosje: een heerlijke prosecco en verschillende fijne, lokale kaasjes. Er zijn slechtere manier om je vrijdagmiddag door te brengen. 😉

LIEFDE VOOR HET VAK

Uiteindelijk bleek het een escaperoom te zijn waaruit geen ontsnappen mogelijk was. Frank Los heeft iedereen gevangen in zijn onnavolgbare tekeningen. Een mooie herinnering aan 12,5 jaar liefde voor het vak van alle Dutchplanners. En Maarten in het bijzonder.