OVER ONS

RUIMTE VOOR MENS EN OMGEVING!

Ruimtelijke ontwikkeling. Het is een ruim begrip. Een klein stukje van de wereld krijgt een nieuwe betekenis. Maar voor wie allemaal? Gemeente, ontwikkelaar, woningcorporatie, ondernemer of bewoner; iedereen heeft zijn wensen, ideeën en behoeften. Ons uitgangspunt is: de ruimte is er voor de mens. Niet andersom.

Daarom gaan wij voor plannen met draagvlak, voor ideeën die landen en projecten die haalbaar zijn. Wij hebben de kennis en ervaring om beleid te maken, processen te laten vloeien en plannen te laten slagen. Van kleine inbreidingslocaties en regionale programmavraagstukken tot landelijke visies.

We helpen graag met je ruimtelijke vraagstukken, mobiliteit en participatieprocessen. Ontmoet onze Dutchplanners!

HET TEAM

 

Iris Tenback

Adviseur ruimtelijke ontwikkeling

Na mijn opleiding ruimtelijke ordening en planologie heb ik veel verschillende kanten van het vak ontdekt bij diverse gemeentes en detacheringsbureaus. Zowel aan de voorkant (concrete (bouw)aanvragen en advisering van particulieren) als aan de achterkant (begeleiding en opstellen van bestemmingsplannen, begeleiden van procedures). Dit heeft mij een brede basis gegeven.

Bij Dutchplanners ben ik helemaal op mijn plek aangezien de projecten waar wij aan werken de hele scope van de ruimtelijke ordening omvatten. Ik krijg de kans mijn kennis op verschillende vlakken in te zetten, zowel binnen het team als gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers. Doordat wij in een klein team werken is de samenwerking hecht en blijven we scherp en altijd in ontwikkeling.

contact: iris@dutchplanners.nl

 

Ludwin Budde

Adviseur ruimtelijke ontwikkeling

Oorspronkelijk kwam ik de ruimtelijke ordening binnen als ontwerper – ik heb landschapsarchitectuur gestudeerd in Wageningen. Een van de voordelen van die opleiding is de breedte en de variatie. Inmiddels maak ik daar volledig gebruik van: ik bekijk de wereld van de ruimtelijke ontwikkeling van alle kanten, in verschillende functies - van landschapsarchitect en stedenbouwkundige tot planoloog en projectmanager.

Die verscheidenheid is er ook bij Dutchplanners. We werken hier samen aan projecten en door onze verschillende invalshoeken blijf ik me ontwikkelen en plezier houden in mijn vak.

contact: ludwin@dutchplanners.nl

 

Sil Buter

Planoloog

Tijdens mijn opleiding planologie ben ik veel bezig geweest met het thema participatie. Vandaar dat ik niet aarzelde en direct solliciteerde toen de functie ‘’Planoloog die mensen bij elkaar brengt’’ de revue passeerde.

Bij Dutchplanners kijk ik er erg naar uit om mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen en werkervaring op te doen. Doordat Dutchplanners uit een klein team bestaat kan ik hierdoor veel leren van mijn collega’s. Daarnaast spreekt het open karakter van ons mooie bedrijf mij erg aan. Hetgeen wat ook zeker bij mijn eigen persoonlijkheid past. Vanaf het eerste moment dat ik hier binnen liep kreeg ik direct energie om aan de slag te gaan.

contact: sil@dutchplanners.nl

 

Maarten Bosman

Adviseur en oprichter

Wat ik zo mooi vind aan het vak is het afpellen van een vraagstuk in deelvragen en verschillende belangen. Van daaruit bouw ik dan weer op naar draagvlak binnen alle partijen. Zo geef ik projecten een duidelijke richting en sturing. Op die manier help ik partijen in heel Nederland al jarenlang aan pragmatische ondersteuning en onderbouwde adviezen. Vanuit die insteek ben ik Dutchplanners dan ook begonnen.

Inmiddels help ik mijn klanten ook in de uitvoering door de juiste mensen vanuit Dutchplanners te detacheren. Ik blijf zelf op de achtergrond aanwezig om de nodige inhoudelijke ondersteuning te geven als dat nodig is.

contact: maarten@dutchplanners.nl

 

Cato Pos

Planoloog

Als kind groeide ik zorgeloos op in een veilige en ruimtelijke leefomgeving en al jong realiseerde ik me hoe essentieel dat is. Met een groeiende bevolking, beperkte leefruimte, woningtekort en klimaatveranderingen, wordt de inrichting van de leefomgeving steeds complexer en interessanter. Daarom heb ik de studie Management van de Leefomgeving en City Resilience Design gedaan en bij Dutchplanners werk ik graag samen aan projecten waarbij ruimtelijke ontwikkeling en participatie een rol spelen.

Ik ben gedreven om de samenleving een stukje mooier te kunnen maken door verschillende belangen en visies samen te brengen, voor de mens en de natuur. Ik kijk er dan ook naar uit om bij Dutchplanners dit waar te maken.

contact:
cato@dutchplanners.nl

 

Niels van Nijkerken

Planoloog

Mijn missie is om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van leefbare en veerkrachtige steden en regio's. Ik ben sterk overtuigd van het belang van een inclusieve benadering, waarin de ideeën en behoeften van de mensen die in deze gebieden wonen en werken worden gehoord en geïntegreerd, omdat dit de essentiële sleutel vormt tot het succes van projecten.

Tijdens mijn tocht om mijn missie voort te zetten, kruiste ik het pad van Dutchplanners. Met gedeelde passies en een gezamenlijke visie besloten we unaniem om deze reis te vervolgen, gedreven door ons gezamenlijke motto: 'Connecting People and Places'.

Bij DutchPlanners voel ik me dan ook als een vis in de vijver!

contact: niels@dutchplanners.nl

 

Word ook een Dutchplanner!

Klaar voor jouw start?

Word ook een Dutchplanner!

Studie in het ruimtelijke domein?

Op zoek naar een stage, of klaar voor je eerste baan?

Vertel ons over jouw plan!

Contact: 

watisjouwplan@dutchplanners.nl

DUTCHPLANNERS IN HET VELD

Deze Dutchplanners zijn aan de slag gegaan bij tevreden opdrachtgevers. Lees hun ervaringen.

 

 

Elin Thomassen

Stagiair Ruimtelijke Ontwikkeling WUR

Vanuit mijn achtergrond in Land- en Watermanagement en Ruimtelijke ordening houd ik mij bezig met ruimtelijke uitdagingen zoals klimaatverandering en de energietransitie. Deze onderwerpen vragen om participatie, vandaar dat ik bij de experts van Dutchplanners ben terechtgekomen. Als adviseur ben je vanaf dag 1 onderdeel van het team, waarbinnen je met iedereen nauw contact hebt.

Ik hecht waarde aan een organisatie waarin uitdagingen samen worden aangegaan en waarbij iedereen het beste beentje voorzet om tot innoverende projectresultaten te komen. Naar mijn mening past Dutchplanners perfect in dit beeld.

 

Kennismaken?

watisjouwplan@dutchplanners.nl

 

 

Tim de Geus

Planoloog bij gemeente Lingewaard

Ik heb destijds gekozen voor de opleiding Ruimtelijke ordening en planologie, omdat ik nieuwsgierig ben naar hoe we dit land inrichten en waarom we dit zo doen.

Bij Dutchplanners kon ik detachering combineren met interne projecten. Hierdoor heb ik relevante werkervaring opgedaan bij verschillende gemeenten en zat ik bij interne projecten juist aan de andere kant van de tafel. Door deze verschillende invalshoeken heb ik ruimtelijke vraagstukken beter leren begrijpen. Die kennis bracht ik vervolgens in bij gemeenten en het team van Dutchplanners.

 

Kennismaken?

watisjouwplan@dutchplanners.nl

 

 

Tjitse Donders

Stagiair Ruimtelijke Ontwikkeling BUas

Ik voelde mij al vanaf het moment dat ik binnenliep thuis bij Dutchplanners. Gezellige collega’s, toffe projecten, een fijn kantoor en een aangename werksfeer zorgden ervoor dat ik elke dag met plezier helemaal vanuit Tilburg naar het kantoor in Arnhem afreisde. En dat terwijl ik ruim anderhalf uur onderweg was van deur tot deur. 

Tijdens mijn stage bij Dutchplanners heb ik ervaren hoe een werkdag van een planoloog eruitziet. 

 

Kennismaken?

watisjouwplan@dutchplanners.nl

 

 

Joachaz van Keulen

Stagiair Ruimtelijke Ontwikkeling WUR

 

 

Judith Hinfelaar

Adviseur bij Ruimtevolk

Direct na het afronden van mijn studie Ruimtelijke planning aan de Wageningen Universiteit ben ik aan de slag gegaan bij Dutchplanners. Als net afgestudeerde stond ik te poppelen om een bijdrage te leveren aan een prettige leefomgeving voor alle gebruikers. Het werk bij Dutchplanners gaf mij alle ruimte om meer over de praktijk van gebiedsontwikkelingen en achterliggende processen te leren.

Dankzij diverse projecten en werkzaamheden verspreid over het land heb ik bij Dutchplanners in relatief korte tijd veel praktijkervaring opgedaan.

Kennismaken?

watisjouwplan@dutchplanners.nl

 

 

Bram van Duuren

Adviseur gemeente Tilburg

Dutchplanners is een plek waar ik mezelf als professional heb ontwikkeld in een leuk en spontaan team. Ik werkte aan interessante ruimtelijke opgaves als de ontwikkeling van stedelijke strategieën en onderzoek naar de impact van escaperooms op de stad. Wil je een werkplek met een brede en realistische kijk op de wereld van gebiedsontwikkeling, en ook nog werken in een tof team? Dan kan ik Dutchplanners zeker aanraden!

 

Kennismaken?

watisjouwplan@dutchplanners.nl

 

 

Elsje Kapitein

Planoloog bij Inbo

Naast mijn studie werkte ik bij Dutchplanners. Dit gaf mij de kans mijn kennis direct toe te passen in de praktijk. Bij Dutchplanners is altijd ruimte voor ideeën. Iedereen is gelijkwaardig en projecten worden samen opgepakt, zoals de blog  over Pokemon Go. Dat was een erg leuk proces waar iedereen op zijn eigen manier inbreng kon geven.

De samenwerking met Maarten was erg prettig, een echte mentor. Hij gaf me de ruimte om uit te zoeken waar ik verder mee wilde, inclusief de overstap naar de gemeente Amsterdam. Het belangrijkste is dat je doet wat je leuk vindt en bij Dutchplanners kan dat.

 

Kennismaken?

watisjouwplan@dutchplanners.nl

 

Nick van Wanrooij

Adviseur ruimtelijke ontwikkeling

Mijn expertise in de praktijk brengen bij planologische vraagstukken is voor mij meer hobby dan werk. Bij Dutchplanners heb ik een fantastische afstudeerstage doorlopen en nu werk ik er.

De diversiteit aan opdrachten en de vaak hoge complexiteit ervan trekken mij erg aan. Dat het een klein team is, maakt werken bij Dutchplanners voor mij extra interessant: ik krijg veel mee van wat er speelt binnen het bedrijf.

contact: nick@dutchplanners.nl

 

Juul Doggen

Stedenbouwkundig ontwerper

Met mijn achtergrond in stedenbouw en ruimtelijke ordening kan ik bij Dutchplanners alle kanten op. Binnen het vak houd ik mij het liefst bezig met de complexe ruimtelijke vraagstukken. Die pak ik aan op een analytische en creatieve manier, met de (eind)gebruiker in mijn achterhoofd. Ik wil een leefomgeving creëren die aansluit bij wat gebruikers willen, daarom ben ik in de ruimtelijke ordening gaan werken.

Bij Dutchplanners is geen dag of week hetzelfde. Daardoor kan ik mij breed ontwikkelen binnen het hele spectrum.

contact: juul@dutchplanners.nl

ONTVANG GRATIS UPDATES!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief.